Se inspelningen av Morgonsamtalet 5/4 om vad som är på gång i Brunnshög

Människor i fåtöljer samtalar. Foto.

Inspelningen av Morgonsamtalet från april finns nu tillgänglig med undertexter på svenska och engelska. Observera dock att den engelska översättningen är automatgenererad – en teknik som blir alltmer träffsäker ju mer vi använder den.

Gå direkt till inspelningen av Morgonsamtalet 5/4

Instruktion: titta med eller utan undertexter

1. Klicka på följande länk för att öppna videospelaren i en ny flik i din webbläsare: https://lu.instructuremedia.com/embed/6a890407-0dda-494e-990e-c51fb09dcbff
  2. Tryck på kugghjulet i det nedre högra hörnet för att öppna “inställningar”. Tryck på “undertexter” och välj språk. OBS! Engelsk översättning är automatgenererad och kan innehålla fel.
  3. Undertexterna går nu att sätta på och av genom att trycka på symbolen för undertexter (mittimellan symbolerna för inställningar och volymkontroll).

Mer information om samtalets innehåll hittar du här: Morgonsamtal 5/4 8.15-9.00: på gång i Brunnshög

april 12, 2022