Se inspelningen av Morgonsamtalet 16/2 om omfattningsförslagen för etableringen i Science Village

Personer med kaffekoppar framför en bakgrund med illustrationer och text. Foto.

Inspelningen av Morgonsamtalet från februari finns nu tillgänglig med undertexter på svenska och engelska. Observera dock att den engelska översättningen är automatgenererad – en teknik som blir alltmer träffsäker ju mer vi använder den.

Gå direkt till inspelningen av Morgonsamtalet 16/2

Instruktion: titta med eller utan undertexter

1. Klicka på följande länk för att öppna videospelaren i en ny flik i din webbläsare: https://lu.instructuremedia.com/embed/63235d8a-e498-47dc-a3fc-b557a8095976

2. Tryck på kugghjulet i det nedre högra hörnet för att öppna “inställningar”. Tryck på “undertexter” och välj språk. OBS! Engelsk översättning är automatgenererad och kan innehålla fel.

3. Undertexterna går nu att sätta på och av genom att trycka på symbolen för undertexter (mittimellan symbolerna för inställningar och volymkontroll).

Mer information om samtalets innehåll hittar du här: Morgonsamtal 16/2: förslag på scenarier med etappindelning för LU:s etablering i Science Village.