Naturvetenskapliga fakultetens och LTH:s gemensamma projektkontor för LU:s Science Village-etablering

Projektkontoret för Lunds universitets Science Village-etablering

Science Village-kontoret är ett gemensamt stöd till Naturvetenskapliga fakulteten och Lunds tekniska högskola för att optimera etableringen i Science Village och stärka de nya möjligheter som därmed uppstår på nuvarande campus.

Kontoret öppnade den 1 juli 2021 på Ingvar Kamprad Designcentrum (IKDC) och leds av Eva Åkesson, professor vid Lunds universitet och koordinator för kontoret.

Kontoret arbetar för att bidra till universitetets vision om miljöer i samspel, förnyelse av universitetet, forskningsframsteg för flera, tvärvetenskaplig styrka, nya utbildningar, inspirerande studiemiljöer – och ett rikt studentliv över hela campus.

Science Village-kontorets ledord är:

– Ökade synergier
– Transparens, delaktighet och tydlighet
– Tillvaratagande av intern och extern kompetens
– Bättre utbildningar med starkare forskningsanknytning,
– Hållbarhet

Kontoret är öppet för alla som vill veta mer om universitetets etablering i Science Village. Besök oss på Ingvar Kamprad Designcentrum (IKDC)!

Prenumerera på bloggen

Prenumerera på bloggen och få kontinuerliga uppdateringar genom att skriva in din mejl i rutan nedan och trycka på “subscribe”. OBS! Du får ett bekräftelsemejl som du måste godkänna innan prenumerationen är färdig.

Projektkontorets medarbetare
Bloggen på engelska – sciencevillageoffice.blogg.lu.se