Naturvetenskapliga fakultetens och LTH:s gemensamma projektkontor för LU:s Science Village-etablering

Projektkontoret för Lunds universitets Science Village-etablering

Science Village-kontoret är ett gemensamt stöd till Naturvetenskapliga fakulteten och Lunds tekniska högskola för att optimera etableringen i Science Village och stärka de nya möjligheter som därmed uppstår på nuvarande campus.

Kontoret öppnade den 1 juli 2021 på Ingvar Kamprad Designcentrum (IKDC) och leds av Eva Åkesson, professor vid Lunds universitet och koordinator för kontoret.

Kontoret arbetar för att bidra till universitetets vision om miljöer i samspel, förnyelse av universitetet, forskningsframsteg för flera, tvärvetenskaplig styrka, nya utbildningar, inspirerande studiemiljöer – och ett rikt studentliv över hela campus.

Science Village-kontorets ledord är:

– Ökade synergier
– Transparens, delaktighet och tydlighet
– Tillvaratagande av intern och extern kompetens
– Bättre utbildningar med starkare forskningsanknytning,
– Hållbarhet

Kontoret är öppet för alla som vill veta mer om universitetets etablering i Science Village.

Läs mer om projektkontorets anställda – sciencevillagekontoret.blogg.lu.se

Läs bloggen på engelska – sciencevillageoffice.blogg.lu.se

Glöm inte att prenumerera på bloggen för att få kontinuerliga uppdateringar. Se längst ned på blogg-sidan.

Eva Åkesson, koordinator
E-post: eva.akesson@kilu.lu.se

Carina Jarl, senior projektledare och biträdande koordinator
E-post: carina.jarl@kommunikation.lu.se