Morgonsamtal 5/4 8.15-9.00: på gång i Brunnshög

Modell av Brunnshög med byggnaden Space och Möllegården i förgrunden. Foto.
Foto: Science Village Scandinavia AB

Välkommen till nästa Morgonsamtal på Lunds universitets Science Village-kontor! Denna gång lyfter vi blicken och tittar på vad som är på gång i Brunnshög. Vi gästas av Lunds Kommun, Lunds Domkyrka, the Loop (Skanska) och Science Village Scandinavia AB.

Anmäl dig till webinariet – Zoom registreringslänk

Idag, 23 mars, togs det första spadtaget i centrala Science Village för Wihlborgs innovativa hus Space, som planeras stå färdigt 2023 med kontor och labbverksamhet (läs mer på Space – Science Village – Lund — Wihlborgs). Mycket händer i både Science Village och i stadsdelen Brunnshög som helhet. Vad är på gång nu? Hur kommer området att se ut i framtiden? År 2023? 2026? 2042? Häng med på spännande samtal med gäster från Lunds Kommun, Lunds Domkyrka, The Loop (Skanska) och Science Village Scandinavia AB.

Det kommer finnas möjlighet för alla som deltar att ställa frågor till gästerna och till Science Village-kontoret via chatten.

När: tisdag 5 april 8:15-9:00
Var: Zoom
För vem: alla som är intresserade
Hur: Anmäl dig till webinariet så får du möteslänken på mejl

Om “Morgonsamtal på Science Village-kontoret”

Science Village-kontoret kommer att erbjuda en serie samtal med inbjudna gäster som tar sig an ämnen relaterade till Lunds universitets Science Village-etablering men även campusutveckling i stort.

Morgonsamtal på Science Village-kontoret

Om Science Village-kontoret

Science Village-kontoret på Lunds universitet är ett gemensamt stöd till Naturvetenskapliga fakulteten och Lunds tekniska högskola för att optimera etableringen i Science Village och stärka de nya möjligheter som därmed uppstår på nuvarande campus. Kontoret öppnade den 1 juli 2021 på Ingvar Kamprad Designcentrum (IKDC) och leds av Eva Åkesson, professor vid kemisk fysik vid Lunds universitet och koordinator för kontoret. Kontoret arbetar för att bidra till universitetets vision om miljöer i samspel, förnyelse av universitetet, forskningsframsteg för flera, tvärvetenskaplig styrka, nya utbildningar, inspirerande studiemiljöer – och ett rikt studentliv över hela campus.

mars 23, 2022