Lunds universitets Science Village-kontor

Naturvetenskapliga fakultetens och LTH:s gemensamma kontor för LU:s Science Village-etablering

Morgonsamtal 16/2: förslag på scenarier med etappindelning för LU:s etablering i Science Village

Person som bär några utav kartongerna ur högen. Foto.

Science Village-kontoret bjuder in till årets första morgonsamtal. Samtalet kommer att fokusera på förslag på scenarier med etappindelning, som tas fram i dialoger med verksamheten.

Anmäl dig till webinariet – Zoom registreringslänk

Science Village-kontoret är LTH:s och Naturvetenskapliga fakultetens gemensamma stöd för Lunds universitets etablering i Science Village. Gäster denna morgon är Science Village-kontorets egna fakultetssamordnare, Charlotta Turner och Knut Deppert. Samtalet leds av Eva Åkesson, koordinator för Science Village-kontoret. Hur ser processen ut för att ta fram förslag på scenarier? Vad menas med etapper? När börjar byggprocessen? Vad behöver vi göra just nu?

Det kommer finnas möjlighet för alla som deltar att ställa frågor till gästerna och till Science Village-kontoret via chatten.

När: onsdag 16 februari 8:00-9:00
Var: Zoom
För vem: alla som är intresserade
Hur: Anmäl dig till webinariet så får du möteslänken på mejl

Läs mer: Scenarier för etappindelning? Intervju med fakultetssamordnarna – 17 januari 2022

Om “Morgonsamtal på Science Village-kontoret”

Science Village-kontorets kommer att erbjuda en serie samtal med inbjudna gäster som tar sig an ämnen relaterade till Lunds universitets Science Village-etablering men även campusutveckling i stort.

Morgonsamtal på Science Village-kontoret

Om Science Village-kontoret

Science Village-kontoret är ett gemensamt stöd till Naturvetenskapliga fakulteten och Lunds tekniska högskola för att optimera etableringen i Science Village och stärka de nya möjligheter som därmed uppstår på nuvarande campus. Kontoret öppnade den 1 juli 2021 på Ingvar Kamprad Designcentrum (IKDC) och leds av Eva Åkesson, professor vid kemisk fysik vid Lunds universitet och koordinator för kontoret. Kontoret arbetar för att bidra till universitetets vision om miljöer i samspel, förnyelse av universitetet, forskningsframsteg för flera, tvärvetenskaplig styrka, nya utbildningar, inspirerande studiemiljöer – och ett rikt studentliv över hela campus.

Projektkontoret för Lunds universitets Science Village-etablering

februari 1, 2022

Inlägget postades i

Okategoriserade